SUSHISHOP, LOUIZALAAN BRUSSEL

 

De restaurantketen Sushishop pakt uit met een duidelijk herkenbare franchiseformule. Toch krijgt elke shop een eigen identiteit in functie van de locatie. VOO-DO is huisleverancier van Sushishop en richt alle nieuwe restaurants in. Zowel in Europa als daarbuiten.

 

"SUSHISHOP telt vandaag al meer dan 70 restaurants met elk een eigen stempel"
SUSHISHOP
SUSHISHOP SUSHISHOP SUSHISHOP SUSHISHOP
SUSHISHOP SUSHISHOP SUSHISHOP

Dagelijkse kost: TV programma

Jeroen Meus deed voor de realisatie van zijn nieuwe keuken in de Leuvense binnenstad een beroep op de diensten van VOO-DO interieurbouw. Het feit dat alle maatmeubilair zelf geproduceerd wordt in het Leuvense maakte onze firma tot een ideale partner voor dit project.

Lees meer

 

 

OHL Leuven: Sponsoring

VOO-DO interieuwbouw ging in zee met OHL als reclamesponsor. Er werd geopteerd voor de huur van een breed reclamebord centraal boven de staantribune. De bedoeling is om deze samenwerking nog verder uit te breiden in de volgende jaren.

Lees meer

 

 

DIJK3: Winkel voor design & interieur Vaartkom Leuven

Het bewijs dat een winkelinrichting niet duur hoeft te zijn. Het consequent gebruik van een “basismateriaal” als OSB in een uitgepuurd ontwerp bewijst dat dit tot een stijlvol resultaat kan leiden. Maak kennis met het concept op www.dijkdrie.be

Lees meer

 

 

© powered by kapitan.be